Afspraak maken

Raadplegingen:

Er worden enkel consultaties na afspraak gehouden. Een afspraak kan ofwel telefonisch gemaakt worden of bij voorkeur via de website.

Indien er geen vrije plaatsen meer vrij zijn in ons agenda systeem, maar u toch met een dringende vraag zit, aarzel niet om ons te contacteren. Zodoende kijken wij wat mogelijk is om u van dienst te zijn.

Mogen we met aandrang vragen goed te controleren dat u op de correcte dag en tijdstip inboekt aub?

Een afspraak maken via internet (bij voorkeur):• Klik op “Maak afspraak”. Klik een GROEN vakje ‘afspraak’ volgens uw keuze aan. (De reeds ingenomen vakjes zijn niet meer aanklikbaar)
• U vult uw gegevens in en klikt op ‘bevestigen’. U laat zo mogelijk uw emailadres na. (U ontvangt dan een bevestigingsmail)

Belangrijk :
• Enkel de arts zelf zal uw naam en reden van afspraak kunnen lezen. Verdere anonimiteit is dus gegarandeerd.
• Indien u de afspraak niet kan nakomen, wil dan tijdig telefonisch verwittigen.
• Komt u met twee of meer personen, reserveer dan twee of meer afspraken.
• Respecteer graag de voorziene tijd; Indien u voor speciale onderzoeken komt (vb. levensverzekering, preoperatief onderzoek, zwangerschapsbegeleiding), gelieve dit mede te delen bij het maken van uw afspraak. Op deze manier kan voldoende tijd voorzien worden.

Huisbezoeken:

Indien vereist worden ook bezoeken aan huis gedaan.
Probeer echter zoveel mogelijk zelf naar de raadpleging te komen, gezien we er over de beste mogelijkheden beschikken om de consultatie in optimale omstandigheden te laten verlopen.

Huisbezoeken worden bij voorkeur aangevraagd in de voormiddag, voor 10u30.

Privacy:

Persoonsgegevens van patiënten worden met de nodige omzichtigheid en respect voor het beroepsgeheim verwerkt. Ook redenen van contact en adresgegevens worden op een versleutelde manier bewaard, en worden enkel ingekeken door de artsen zelf en het secretariaat om de afspraak in te boeken.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑